Zonneboilers

Tapwater opgewarmd door de zon.

Een zonneboiler warmt je tapwater op met behulp van de zon. Zo bespaar je op je gasrekening en verhoog je het comfort in je woning. 'Zon erbij' levert zonneboilers van HRsolar met collectoren in standaard zonnecollectorformaat (2,5 m2) en een formaat gelijk aan het formaat van zonnepanelen (1,6 m2). De zonneboilers van deze Nederlandse fabrikant hebben (volgens de Consumentenbond april 2016) het hoogste rendement en een productgarantie van 6 (collectoren) en 5 jaar (boilervat). Bekijk hieronder de mogelijkheden en opties of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat levert het op?

Geef aan met hoeveel personen je woont om een indicatie te krijgen van wat een zonneboiler in jouw situatie kan betekenen.
4 personen
Iets voor jou? Onze medewerkers maken graag een uitgebreide en nauwkeurige berekening. In werkelijkheid is de besparing met een zonneboiler van veel factoren afhankelijk (jouw dak, aantal personen in je woning, gemiddelde temperatuur per maand, etc). Wij gebruiken speciale programma's om de opbrengst zeer nauwkeurig te berekenen volgens de methode zoals vastgesteld in de NEN-7120-norm. We doen dit op afstand en gebruiken hiervoor speciale software op basis van lucht- en straatfoto's gecombineerd met kadaserdata. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Hoe werkt het precies?

Filmpje over zonneboilers van Milieu Centraal

Een zonneboiler bestaat uit zonnecollectoren die er hetzelfde uitzien als zwarte zonnepanelen. De zonnecollectoren nemen warmte op die afgegeven wordt aan een boilervat dat zo dicht mogelijk bij de collectoren wordt geplaatst. We checken vooraf of de cv-ketel geschikt is voor zonnewarmte. Meer informatie over het offertetraject en de installatie vind je op onze detailpagina. Uitgebreide en onafhankelijke informatie over zonnewarmte kun je vinden op de website van Milieu Centraal.

De voordelen van zonneboilers!

 • Bespaar op de kosten van warm water
 • Geheel 2017: tot €2167,- subsidie
 • Hogere woningwaarde en energielabel
 • Meer comfort in huis

HRsolar zonneboilers

Zonneboiler 'Zon erbij' van NLE

HRsolar Zonneboiler

'Zon erbij' levert zonneboilers van HRSolar. De belangrijkste eigenschappen vind je hier:

Tot 45% subsidie

Dit jaar kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Voor een zonneboiler scheelt dit 20 tot 45% bij de aanschaf. Er is in totaal een budget van 70 miljoen euro, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de subsidie veilig te stellen.

'Zon erbij' heeft al honderden klanten geholpen met hun subsidieaanvraag. We helpen je graag bij de subsidieaanvraag of kunnen de aanvraag helemaal voor je doen! Onze medewerkers informeren je hier graag over.

Combineer een zonneboiler met...

Combineer een zonneboiler met een van onze andere producten en geniet van combikorting. Een slimme productcombinatie is niet alleen beter voor het milieu, het is vaak financieel ook interessanter. Onze medewerkers denken graag met je mee over de beste combinatie voor jouw woning.

Warmtepomp

warmtepompWarmtepomp
Combi
korting
 • Bespaar ook op verwarmen van je woning
 • Maximaal besparen op gas
 • Klaar voor de toekomst
 • Financiering met extra lage rente mogelijk

Zonnepanelen

zonnepanelenZonnepanelen
Combi
korting
 • Stroom en warm water via de zon
 • Besparen op stroom en gas
 • Te integreren op het dak
 • Financiering met extra lage rente mogelijk

Offerte aanvragen >

Volledig productaanbod

'Zon erbij' levert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR++ ketels en isolatie. Bekijk ons volledige productaanbod. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.