HR++ cv-ketels

Besparen op stookkosten.

Met een nieuwe HR++ cv-ketel verwarm je je woning en tapwater een stuk zuiniger. Dat bespaart fors op je energierekening. Naast het financiële voordeel zorgt het ook voor meer comfort in je woning. Wanneer je nog geen HR++ cv-ketel hebt, is een vervanging snel terug verdiend. Heb je nog een VR cv-ketel of een elektrisch boilervat, dan heb je het zelfs al binnen één jaar terugverdiend. 'Zon erbij' levert cv-ketels van het merk Remeha: een Nederlands A-merk met 5 jaar productgarantie. Bekijk hieronder de mogelijkheden en opties, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat levert het op?

Met een nieuwe HR++ cv-ketel bespaar je 15-30% op je gaskosten wanneer je nu een gewone cv-ketel hebt. Heb je nu een HR cv-ketel, dan bespaar je 5% op je gaskosten. Naast de besparing op je gasrekening, bespaar je ook op je stroomrekening. HR++ cv-ketels hebben namelijk een zeer energiezuinige pomp, wat jou nog zo'n €50,- per jaar extra bespaart.
Iets voor jou? Onze medewerkers welke HR++ cv-ketel in uw situatie het beste past. We doen dit op afstand en gebruiken hiervoor speciale software. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Hoe werkt het precies?

HR++ cv-ketel zijn de zuinigste cv-ketels die verkrijgbaar zijn. Zo bespaar je gas. Wanneer je een oudere cv-ketel hebt, is het slim hem te vervangen door een zuinigere HR++ cv-ketel, zelfs als je huidige cv-ketel nog prima werkt. De inveserting heb je namelijk zo terugverdiend. Bovendien werkt hij gegarandeerd samen met warmtepompen en zonneboilers. Meer informatie over het offertetraject en de installatie vind je hier. Uitgebreide en onafhankelijke informatie over HR++ cv-ketels kun je hier vinden op de site van Milieu Centraal.

Filmpje over HR++ cv-ketels van Milieu Centraal

De voordelen van warmtepompen!

 • Fors besparen op je energierekening
 • Besparen op onderhoud
 • Hogere woningwaarde en energielabel
 • Meer comfort in huis

'Zon erbij' HR++ cv-ketel aanbod

warmtepomp

Remeha Avanta

'Zon erbij' levert HR++ cv-ketels van Remeha. De belangrijkste kenmerken vindt je hier:

Combineer een HR++ cv-ketel met...

Combineer een HR++ cv-ketel met een van onze andere producten en geniet van combikorting. Een slimme productcombinatie is niet alleen nog beter voor het milieu, het is vaak financieel ook interessanter. Onze medewerkers denken graag met je mee over de beste combinatie voor jouw woning.

Zonneboiler

zonneboilerZonneboiler
Combi
korting
 • Maximaal besparen op warm tapwater
 • Fors besparen op gas
 • Hoger comfort in je woning
 • Financiering met extra lage rente mogelijk

Warmtepomp

warmtepompWarmtepomp
Combi
korting
 • Maximaal besparen op verwarming
 • Fors besparen op gas
 • Klaar voor de toekomst
 • Financiering met extra lage rente mogelijk

Offerte aanvragen >

Volledig productaanbod

'Zon erbij' levert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR++ ketels en isolatie. Bekijk ons volledige productaanbod. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.