Suniverse financieringsplan

Financieren of zelf investeren?

'Zon erbij' werkt samen met Suniverse om je te helpen de verduurzaming van je woning te financieren. Vaak kan dat tegen een lagere rente dan van uw hypotheek. Suniverse zet de financieringsopties en subsidies overzichtelijk voor je op een rij als bijlage van het 'Zon erbij' aanbod. Geheel aangepast aan jouw situatie en het aanbod van 'Zon erbij'.

Voordelen Suniverse financieringsplan

  • Persoonlijk financieringsplan met vergelijking tussen kopen en financieren
  • Producten, subsidies en financiering zijn op elkaar afgestemd
  • Rente op de financiering is meestal fiscaal aftrekbaar
  • Je hoeft niet naar de bank of de notaris

Financieren of zelf investeren?

Met financiering heeft u iedere maand een besparing.*) indicatieve illustratie, de precieze getallen vind je in uw persoonlijk aanbod

Zelf investeren

Als je het geld beschikbaar heeft is een investering in een duurzame woning een interessante belegging. Je woning wordt energiezuiniger en stijgt daardoor in waarde. Ook realiseer je een jaarlijks rendement door een lagere energienota.

Financieren

Als je opziet tegen de hoge investering is een financiering een interessante optie. Een voorbeeld is de energiebespaarlening. Deze wordt door de overheid gestimuleerd waardoor je profiteert van een lage rente en gunstige condities.

Over Suniverse

'Zon erbij' werkt samen met Suniverse om je te helpen de verduurzaming van je woning te financieren. Suniverse is een van de autoriteiten in Nederland op het gebied van verduurzaming en wil duurzame energie interessant maken voor een breed publiek. Dit doen ze door zowel comfort als financieel voordeel te bieden en zo veel mogelijk investeringdrempels weg te nemen. Suniverse heeft een AFM vergunning (vergunningnummer 12043260) en is ingeschreven bij het Kifid (aansluitingsnummer 300.016030).